همه وبسایت‌ها در هر زمان و هر مکان مستعد حمله هستند. این درست است زیرا مجرمان سایبری هنگام برنامه‌ریزی برای اجرای یک حمله، وبسایت خاصی را در ذهن ندارند. آن‌ها از برنامه‌هایی برای شناسایی خودکار وبسایت‌های حاوی آسیب‌پذیری استفاده می‌کنند. این آسیب‌پذیری‌ها به‌عنوان نقاط ورودی برای اجرای حمله به آن وبسایت خاص استفاده می‌شوند. آسیب‌پذیری‌های موجود در وبسایت شما می‌توانند خطرناک باشند، زیرا ممکن است حتی از آن‌ها اطلاعی نداشته باشید. میزبان شما می‌تواند زمانی که وبسایت شما دارای بدافزار است به شما اطلاع دهد، اما اگر آسیب‌پذیری داشته باشید ممکن است به شما اطلاع ندهند.

با توسعه تهدیدات سایبری پیچیده‌تر، امنیت وبسایت اهمیت بیشتری پیدا می‌کند زیرا صاحبان وبسایت اکنون مشتاق محافظت از وبسایت‌ها و بازدیدکنندگان خود در برابر سایبری خطرناک هستند. همان‌طور که همه ما می‌دانیم، جرائم سایبری درواقع یک تجارت بزرگ است و مجرمان سایبری همیشه به دنبال نقاط ضعف وبسایت شما هستند. حملات سایبری بیشتر توسط بدافزارهایی ایجاد می‌شوند که می‌توانند:

  • سرقت داده یا ترافیک داشته باشد.
  • وبسایت شما را خراب یا کند کند.
  • وبسایت شما را از نتایج موتورهای جستجو حذف کند.
  • سرقت اطلاعات حساس مشتری، مانند شماره تلفن یا اطلاعات کارت اعتباری انجام دهد.

چرا امنیت وبسایت امروزه مهم است؟

امنیت وبسایت برای محافظت از کسب‌وکار، نام تجاری و شهرت وبسایت شما و همچنین جلوگیری از ضرر مالی و بسته شدن وبسایت تجاری شما مهم است. شما قادر خواهید بود از اعتبار وبسایت خود محافظت کنید و مشتریان و بازدیدکنندگان خود را حفظ کنید. شناسایی بدافزارها و حملات سایبری برای شما دشوار خواهد بود. مجرمان سایبری در بدافزارهایی تخصص دارند که می‌توانند به‌طور نامحسوس وارد یک وبسایت شوند و پنهان بمانند تا وبسایت شما آلوده نشود و حتی ممکن است متوجه آن نباشید. دلیل چنین حملات بدافزاری بیشتر شامل cryptojacking است، که وبسایت‌ها را برای ارزهای دیجیتال بدون هیچ نشانه‌ای استخراج می‌کند، و یا به مجرمان سایبری اجازه دسترسی به یک وبسایت را بدون اطلاع مالک می‌دهد.

فاکتورهای امنیت وبسایت

گواهی SSL

ابتدا به یک گواهی SSL نیاز دارید که از داده‌های جمع‌آوری‌شده توسط وبسایت شما هنگام انتقال از وبسایت شما به سرور محافظت می‌کند. این مورد ممکن است یک معیار امنیتی بسیار اساسی وبسایت باشد، زیرا موتورهای جستجو و مرورگرهای محبوب در حال حاضر وبسایت‌های بدون SSL را به‌عنوان “ناامن” برچسب‌گذاری می‌کنند. این درواقع بازدیدکنندگان را به وبسایت شما مشکوک می‌کند.

فایروال برنامه‌های وب (WAF)

WAF یکی دیگر از اجزای کلیدی برای امنیت وبسایت است زیرا می‌تواند حملات خودکاری را که معمولاً وبسایت‌های کمتر شناخته‌شده را هدف قرار می‌دهند، متوقف کند. این حملات توسط ربات‌های بدی اجرا می‌شوند که می‌توانند به‌طور خودکار به دنبال آسیب‌پذیری‌هایی باشند که می‌توانند از آن‌ها سوءاستفاده کنند یا باعث حملات DDoS شوند که وبسایت شمارا خراب یا کند می‌کند.

بروز رسانی نرم‌افزار

مسائل امنیتی و آسیب‌پذیری‌هایی که بیشتر در افزونه‌ها و برنامه‌های شخص ثالث شناسایی می‌شوند، وبسایت‌هایی را که بر روی یک سیستم مدیریت محتوا (CMS) میزبانی می‌شوند، در معرض خطر بیشتری قرار می‌دهند. با نصب به موقع به‌روزرسانی‌های افزونه‌ها و نرم‌افزارهای اصلی، می‌توان از چنین سناریوهایی جلوگیری کرد، زیرا این به‌روزرسانی‌ها اغلب شامل موارد امنیتی هستند.

اسکنر وبسایت

اگر از کشف یک حمله سایبری انجام‌شده در وبسایت خود غافل شده‌اید، هزینه بازیابی از این حمله بسیار افزایش می‌یابد. برای جلوگیری از چنین وضعیتی، به یک اسکنر وبسایت خوب نیاز دارید که بتواند آسیب‌پذیری‌ها، بدافزارها و چندین مشکل امنیتی دیگر را شناسایی کند. یک اسکنر وبسایت نه‌تنها بدافزار شناخته‌شده را حذف می‌کند، بلکه به‌طور مرتب به دنبال تهدیدات می‌گردد و در صورت شناسایی هر چیزی فوراً به شما هشدار می‌دهد، بنابراین میزان آسیبی که می‌تواند به وبسایت شما وارد کند کاهش می‌یابد.
علیرغم این عناصر جداگانه که به شما کمک می‌کند تا بهترین امنیت وب موردنیاز خود را دریافت کنید، یک بسته نرم‌افزاری سریع، ساده و کامل نیز وجود دارد که به شما کمک می‌کند تا همه سیستم محافظتی که برای وبسایت خود نیاز دارید را به دست آورید. cWatch یکی از این ابزارهای امنیتی وب است که با راه‌حل‌های خودکار شامل WAF کارآمد، اسکنر وبسایت و سایر مزایای امنیتی دیگر، از وبسایت شما و داده‌های موجود در آن در برابر هکرها و چندین تهدید دیگر محافظت می‌کند.

چگونه cWatch می‌تواند امنیت وبسایت را برای شما فراهم کند؟

cWatch یک سرویس امنیتی مدیریت‌شده ایده‌آل برای برنامه‌های کاربردی وبسایت‌هاست. این بهترین گزینه امنیتی وب است که می‌تواند پیشرفته‌ترین سرویس امنیتی مدیریت‌شده را برای مدیریت و نظارت بر تهدیدات به مشتریان ارائه دهد. این ابزار را می‌توان برای محیط‌های ابری، داخلی یا ترکیبی استفاده کرد.

cWatch ویژگی‌های مهم امنیت وبسایت زیر را ارائه می دهد.

فایروال برنامه‌های وب (WAF):

این گزینه، وظیفه محافظت از لبه‌های قدرتمند و بلادرنگ برای وبسایت‌ها و برنامه‌های کاربردی را بر عهده دارد. این عامل، امنیت وب پیشرفته، فیلتر کردن و محافظت در برابر نفوذ را فراهم می‌کند.

اطلاعات امنیتی و مدیریت رویداد (SIEM):

سیستم هوشمند پیشرفته‌ای است که می‌تواند روی رویدادها و داده‌های موجود بیش از 85 میلیون نقطه پایانی و بیش از 100 میلیون دامنه تأثیر بگذارد.

اسکن (PCI):

این روش اسکن به ارائه دهندگان خدمات و بازرگانان اجازه می دهد تا با PCI DSS مطابقت داشته باشند.

شبکه ایمن تحویل محتوا (CDN):

یک سیستم جهانی از سرورهای توزیع شده است که می تواند عملکرد وبسایت‌ها و برنامه‌های کاربردی وب را افزایش دهد.

نظارت و اصلاح بدافزار (cWatch):

به طور موثر یک بدافزار را شناسایی می کند، روش ها و ابزارهایی را برای حذف آن ارائه می‌دهد و از حملات بدافزارهای آینده جلوگیری می‌کند.

مرکز عملیات امنیت سایبری (CSOC):

این مرکز دارای تیمی متشکل از متخصصان معتبر امنیت سایبری است که خدمات نظارت و اصلاح شبانه روزی را ارائه می‌کنند.
بنابراین،cWatch  بهترین مزایای امنیتی را برای وبسایت شما فراهم می کند که از کسب و کار شما و تمام داده های خصوصی مرتبط با تجارت و مشتریان شما در برابر هر نوع حمله مبتنی بر وب محافظت می‌کند.

چگونه بفهمیم یک وبسایت امن است؟

راه های زیادی برای اطلاع از ایمن بودن یک وبسایت وجود دارد، از جمله پیاده سازی HTTPS در وبسایت شما.

از رمزهای عبور قوی استفاده کنید.

قبلاً گذرواژه‌های 3 یا 4 کاراکتری اطلاعات شما را ایمن نگه می‌داشتند. با این حال، با پیشرفت تکنولوژی، توانایی‌ها و راه‌های شکستن رمز عبور نیز افزایش یافته است.
اکنون رمزهای عبور شما حداقل به 8 کاراکتر با ترکیبی از حروف کوچک، بزرگ، اعداد و یک کاراکتر خاص مانند علامت تعجب نیاز دارند.
رمز عبور خود را به یک عبارت آشنا تبدیل نکنید. شاید یادآوری عبارت “من فرزندانم را دوست دارم” برای شما آسان باشد، اما یک نرم‌افزار، رمز عبور آن را در کوتاه‌ترین زمان ممکن از بین می‌برد. یک روش ایده‌آل این است که حرف اول عبارتی را که به خاطر می‌آورید را بردارید و از آنها استفاده کنید.
هرگز از رمز عبور دو بار استفاده نکنید. اگر شخصی به یکی از حساب‌های شما هک کند، می‌تواند به حساب‌های بانکی، حساب‌های خرید آنلاین و هر اطلاعات مهم دیگری دسترسی داشته باشد.

مجوز دو مرحله‌ای.

مجوز دو مرحله‌ای زمانی مفید است که یک وبسایت تشخیص دهد آدرس IP دیگری برای ورود به وبسایتی مانند حساب Google شما استفاده می‌شود. بلافاصله یک پیام متنی با شماره تلفنی که با آن ثبت‌نام کرده‌اید ارسال می‌شود تا تأیید شود که آیا شما هستید یا خیر. اگر وارد سیستم نشده‌اید، باید بلافاصله رمز عبور را تغییر دهید تا حساب خود را ایمن کنید.

همیشه از شبکه‌های امن استفاده کنید.

امنیت وبسایت
هنگام ورود به وبسایت‌های مالی و سایر وبسایت‌های مهم، قبل از ورود به وبسایت بانک خود و سایر وبسایت‌هایی که اطلاعات شخصی در آن‌ها دارید، به نوار آدرس نگاه کنید. اگر آدرس با HTTPS شروع می‌شود، می‌دانید که ایمن شده است (با “s” اضافه‌شده). اگر این‌طور نیست، پس شما یا صفحه ورود اشتباهی دارید یا احتمالاً یک وبسایت جعلی است.
هرگز روی پیوندی در ایمیلی که مشکوک به نظر می‌رسد کلیک نکنید. بهتر است هرگز روی پیوندی که از هر وبسایت مهمی مانند بانک شما آمده است، کلیک نکنید. به‌سادگی به پیوند وبسایتی که به آن اعتماد دارید و در فهرست نشانک‌های خود ذخیره کرده‌اید بروید یا با آن‌ها تماس بگیرید. آن‌ها احتیاط شما را درک خواهند کرد.

از بیش از یک آدرس ایمیل استفاده کنید.

اگر از ایمیل دیگری برای مواردی مانند Facebook، Twitter و حتی EBay استفاده کنید، ایمیلی که برای بانکداری شخصی خود استفاده می‌کنید، ممکن است ایمن‌تر باشد. اگر شخصی یکی از آن‌ها را هک کند، به‌طور خودکار به بقیه دسترسی نخواهد داشت.

در مورد ارسال آدرس ایمیل خود به‌صورت آنلاین محتاط باشید.

این فقط یک دعوت‌نامه برای هرزنامه است، اگر هیچ‌چیز دیگری نباشد، اما پیامی را نیز باز می‌کند: «هی، من را هک کن. این ایمیل من است.» از ارسال آدرس ایمیل خود در انجمن‌ها، سایت‌های بررسی و تابلوهای پیام که در آن ارسال‌کنندگان هرزنامه می‌توانند به‌راحتی آدرس شمارا دریافت کنند، خودداری کنید.